Jura- ja liitukauden mahtavimmat hirmuliskot heräävät eloon. Aidon kokoiset, liikehtivät ja ääntelevät dinosaurusmallit saavat ihmettelemään, millaisia eläimiä on kymmeniä miljoonia vuosia sitten maan päällä kulkenut. Dinosauria on Limingantullissa SuperParkin tiloissa. Tule hämmästymään!

Tyttö ja poika katsovat köysiaidan takaa Allosaurusta. Poika nauraa.

Dinosauria SuperParkissa vuoden 2024 huhtikuun loppuun

Tiedekeskus Tietomaan Dinosauria-näyttely on Oulun SuperParkissa Limingantullissa. Näyttely sisältää kaksikymmentä liikkuvaa dinosaurushahmoa. Esillä ovat muun muassa majesteettinen Tyrannosaurus Rex, hurja Carnotaurus, valtava Stegosaurus, Allosaurus poikasineen, nuijahäntäinen Ankylosaurus, kaksi Deinonychusta, sarvipäinen Stygimoloch sekä monta muuta menneen maailman eläintä.  Pikkupaleontologeille on näyttelyssä oma kaivauspaikka, mistä pitää löytää dinohahmoja.

Aivan pienimmille suosittelemme ottamaan mukaan kuulosuojaimet, sillä dinosaurukset pitävät kohtalaisen kovaa ääntä tullakseen huomatuiksi.

Dokumenttielokuva Titanosaurus

Titanosaurus on 22-minuuttinen tietopaketti paleontologiasta ja suurimmasta maan päällä koskaan astelleesta eläimestä. Miten pienestä poikasesta pystyi kasvamaan jopa 70-tonninen jättiläinen ja vieläpä meihin verrattuna lyhyessä ajassa? Hoitivatko Titanosaurukset poikasiaan? Elokuva vastaa näihin ja moniin muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Elokuva on suomenkielinen ja esitykset ovat puolen tunnin välein.

Tyttö pitää kädessään isoa Dinosaurus-pehmoeläintä.

Monipuolinen dinokauppa

Dinosaurian dinokaupan runsaasta valikoimasta löytyy jokaiselle dinofanille mieluinen tuliainen. Halusitpa sitten pehmolelun, leikkisetin, pelikortit tai vaikkapa juomapullon, kaikkia on tarjolla. Monenlaisten dinotavaroiden lisäksi kaupassa on paljon muuta kivaa, ja jokaiselle kukkarolle löytyy varmasti sopivaa ostettavaa.

Dinokauppa palvelee asiakkaita Dinosaurian aukioloaikoina.

Liput

Näyttelylippu 12 €
Perhelippu (2 aikuista+2 lasta tai 1 aikuinen+3 lasta) 42 €
Lasten lisälippu perhelippuun 10 €
Ryhmälippu 10 €
(Ryhmän minimikoko on 10 hlöä)
Alle 2-vuotiaat pääsevät näyttelyyn ilmaiseksi.

Huom. Näyttelyyn eivät käy etukortit (kuten Kaikukortti) tai esimerkiksi Museokortti.
Lipun voi ostaa kuitenkin Smartum Pay -sovelluksella, mutta ei Smartumin seteleillä eikä kortilla. Lisäksi maksutapana käy Edenred-kortti.

 

Ryhmävaraukset

Ryhmävaraukset

Asiakaspalvelu ja kauppa

Tuija Vahtola

Palveluvastaava

Aukioloajat

Dinosauria on avoinna:
16.11.–22.12 ma–pe klo 10–17.30, la–su klo 11–18
26.12.–30.12. ti–la klo 11–18

Poikkeavat aukioloajat:
23.12. klo 11–15

Suljettu:
6.12. itsenäisyyspäivä
24.–25.12. joulu
31.12.–1.1. uusivuosi

Miten pääsen Dinosauriaan?

SuperPark Oulu sijaitsee Limingantullissa hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Oulun keskustaa. Osoite on Tyrnäväntie 16.

Maksuttomia parkkipaikkoja SuperParkin pihalta löytyy noin 200 kpl. Etäisyys keskustaan 2,0 km, matka-aika autolla noin 6 min.

Julkisilla: Lähin juna-asema on Oulun rautatieasema (2,5 km). Rautatieasemalta on bussiyhteys Limingantulliin Lähibussilla C.

Myös näillä busseilla pääset Oulun SuperParkiin: 3, 9, 52, (53), Lähibussit C ja D. Limingantullin pysäkille (noin 500 m): 3 (Ritaharju-Oulu-Kaakkuri), 9 (Heikinharju-Oulu-Lentoasema), 52 (Tyrnävä-Liminka-Oulu), 53 (Lumijoki-Liminka-Oulu).

Lähibussi C (keskusta-Rautatieasema-Limingantulli) ja Lähibussi D (keskusta-Heinäpää-Limingantulli) pysähtyvät aivan SuperParkin eteen.